UV lampa

Az UV lámpa előnyökkel jár

UV lampa
UV lámpa

Biztosan Ön is hallott már arról, hogy milyen sok kórokozó kering a levegőben. Sajnos, ezek jelentősen rontják az életminőségünket, ezért tennünk kell valamit a bajok elkerülése érdekében.

Az Airfresh weboldaláról megvásárolható UV lámpa megöli a vírusokat és a baktériumokat, tehát elkerülhetetlen a használata, ha valakinek van otthon légtisztító készüléke. Ennek köszönhetően nem szaporodnak el a kórokozók a HEPA szűrőben.

Bizonyos időközönként szükség van a cserére. Szerencsére, ez csupán néhány másodperc alatt elvégezhető. Az UV lámpa megrendelése egyáltalán nem bonyolult, hiszen csak néhány gombnyomásra van hozzá szükség. A Viva-Fresh kínálatából vehető meg.

Jelenleg körülbelül 4 ezer forintot kell szánni a megvásárlására. A kiszállítása sem kerül sokba. Az UV lámpa most is készleten van, ezért érdemes lecsapni a még megmaradt darabokra. Csendesen működik, tehát senkit sem fog zavarni az üzemeltetése. A róla készült fényképek a weboldalon tekinthetőek meg, ezért minél hamarabb látogasson el ide!