225 50 R17 a csúszós útviszonyokra

225 50 R17 autógumi

Masszív kialakításának köszönhetően, növelhető az autó úttartása. Még az éles kanyarok és a nedves útviszonyok sem fognak ki a 225 50 R17 méretű autógumin. Számtalan bordázat létezik és minden gyártó a sajátjára esküszik.

Olyan keverékeket állítanak elő, amelyekkel egyre biztonságosabbá tehető a vezetés. Ezekkel a speciális megoldásokkal, amit a 225 50 R17 autóguminál is alkalmaznak, jelentősen csökkenthető a féktávolság. Olykor néhány centi is nagyon sokat számít, mert így elkerülhetőek a balesetek.

A Hankook már évtizedek óta dobogós helyet foglal el az abroncsok kategóriájában és így van ez a méltán népszerű Continentállal is. Mind a két gyártónál egyaránt megtalálható a 225 50 R17 téli gumiabroncs, ami a csúszós utakra lett tervezve.

Még időben érdemes erre lecserélni a nyári gumikat, hogyha szeretnénk biztonságban célba érni a hideg idő beálltával. Az 225 50 R17 ára a márkájától függően változó lehet, ám a bhpgumi.hu kedvezményekkel várja az érdeklődőket és ha a szerencsések vagyunk, kedvezményesen juthatnak hozzá egy szett vadonatúj abroncshoz.