wakame

Wakame, az ázsiai egészségvédő

Ha a legegészségesebb táplálékokat kell számba vennünk, a listánkról nem hiányozhatnak a tejtermékek, a halfélék és persze a zöldségek sem. Arra azonban nagy valószínűséggel kevesen gondolunk, hogy bizonyos kuriózumnak számító ételek, például az ázsiai konyha egyik fontos szereplője, az ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag wakame alga a felsorolt élelmiszereket is lekörözi.

Ennek – az európai fogyasztónak exotikus – algafajtának a kalciumtartalma jóval magasabb, mint a tejé, ugyanakkor háromszor annyi foszfor van benne, mint a tonhalban, a petrezselyem vastartalmának pedig a kétszerese.…

Olvasd tovább
fehérjepor használat

A fehérjepor használat alapszabályai: tippek edzéshez

Nehéz bevinni a szervezetbe az edzésekhez, izomépítéshez szükséges fehérjemennyiséget élelmiszerekkel, hiszen ehhez nagyon pontos tervezés kell. Ezért jó megoldás a fehérjeporok használata, amelyek könnyen adagolhatóak és azonnal fogyaszthatóak, viszont mielőtt elkezdenénk szedni, tájékozódnunk kell. Az Intenset weboldalán ezt is kifejtik bővebben. Régebben csak a hivatásos versenysportolók, testépítők használták a proteinporokat, de ma már nagyon jó minőségű termékek kaphatóak, bárki hozzájuthat ezekhez.

A szakember javasolja ezek alkalmazását fizikai és szellemi igénybevétel esetén egyaránt. Edzések és szálkásítás idején rendkívül hasznos, sokat segít abban, hogy megfelelően szálkás izmaink alakuljanak ki. A mostani, modern fehérjeporok nagyszerűek, selymes, lágy, extra finom ízük van. Semmiben nem hasonlítanak a régi típusokra. A napjainkban kapható fehérje fajták desszertként is megállják a helyüket. Számtalan finom ízesítésben vásárolhatóak meg, van belőle csokis, vaníliás, kókuszos, kekszes, hogy csak néhányat említsünk.…

Olvasd tovább
tőkehalmáj

Tőkehalmáj különleges alkalmakra

Ez az alapanyag igazi különlegességet jelent az ínyencségek és a finomságok szerelmeseinek az asztalán. A ritka és értékes csemege igazi kulináris kifinomultságot és luxust visz az étkezésbe. A tőkehalmáj olyan étel, amit az ínyencek áhítattal és élvezettel fogyasztanak világszerte, mert lenyűgözően gazdag ízvilággal és selymes textúrával rendelkezik.

Ez a tőkehal szervezetének egyik legértékesebb része, hiszen sűrűsége és gazdagsága páratlan ízű és minőségű. A tőkehalmáj kiváló vitaminforrás, ami rendkívül előnyössé teszi az egészség szempontjából.…

Olvasd tovább
gyümölcslevek

Gyümölcslevek tele vitaminnal és ásványi komponensekkel

A nyugatias életmód egy olyan új stílust hozott el a mindennapokba, ami alapvetően változtatta meg a létformánkat. Sajnos az egészséges ételek és mozgásban gazdag életvitel már nem annyira gyakori elemek, mint régen voltak. Szerencsére van rá mód, hogy kellően természetes forrásból, gyümölcslevek formájában jussunk hozzá nagyon fontos tápanyagokhoz, vitaminokhoz, ásványi komponensekhez.…

Olvasd tovább
vodka

A vodka jól jön a szórakozáshoz

„Fiatalság, bolondság!” – tartja az ismert mondás. Mindenki tudja, hogy a huszonévesek szívesen esnek túlzásokba, ha a bulizásról van szó. A bevásárláskor gyakran kerül a kosárba vodka, hiszen ezt szinte mindenki szereti. A semleges ízének köszönhetően, jól kombinálható más italokkal.

A legtöbben narancslével isszák, de egyre többen próbálják ki almalével is. A diszkontital.hu weboldalon folyamatosan kapható vodka, tehát a 18 év feletti fiatalok bátran nézelődjenek itt!…

Olvasd tovább

Különleges borok különleges alkalmakra

A különféle helyzetek, történések más és más lelkiállapotot váltanak ki, amelyeket tudni kell kezelni. Nehéz döntések előtt alaposan meg kell fontolni a következő lépést, az elmélkedést pedig az igazán különleges borok tudják a vártnál is jobban elmélyíteni.

Ezek a palackozott, zamatos termékek a www.pannonborbolt.hu weboldalán is beszerezhetők. Azok a vásárlók, akiknek szakértelmük kezdetleges, bátran kérhetnek tanácsot a vállalat csapatától.…

Olvasd tovább

A shopokban megtekinthetőek a whiskey árak

Bizonyos italok, akárcsak a whisky és a pezsgő, egyet jelentenek a fényűzéssel, és ezeknek a fogyasztása valamilyen szinten státuszszimbólum is. Nyilván itt mérvadónak számítanak a whiskey árak, ugyanis egy gyengébb minőségűre senki sem fogja azt mondani, hogy elit. Ez a nedű egy olyan égetett szesz, amely gabona erjesztésével és lepárlásával, ezt követően pedig tölgyfahordóban való érleléssel készül el.

Olvasd tovább

Egyedi pálinka válogatás mini palackokban

Külföldi vendégei érkeznek hamarosan és még nem tudja, mivel kedveskedhetne a számukra? Ismertesse meg őket a magyar konyha ízletes csemegéivel, de az innivalóról sem feledkezzen meg!

Egy kitűnő pálinka válogatás segíthet most Önnek abban, hogy a jellegzetes hazai italok világában is betekintést nyerjenek a vendégei. A Pannonhalmi Pálinkárium klasszikus és divatos válogatásokkal is kedveskedik a vásárlóinak, viszont egyedi válogatások összeállítására is lehetősége van bárkinek.

Olvasd tovább

Lehetőségek a kávékapszula fejlesztése terén

A kávé az egész világon kedvelt, népszerű élénkítő ital, aminek elkészítése számtalan módon lehetséges. A kávékapszula rövid idő alatt a vásárlók kedvencévé vált. Népszerűségét főleg az egyszerűségének és a változatosságának köszönheti. Pillanatok alatt elkészíthető a minőségi kávé a segítségükkel. Olyan különlegességek is másodpercek alatt elkészíthetőek, amelyeket eddig csak a kávézókban és elegánsabb éttermekben kóstolhattunk, most pedig az otthonunkban is kipróbálhatjuk ezeket.

Semmi másra nincs hozzá szükség, csak egy kávégépre, amelyikbe illik a kiválasztott kávékapszula. Aki változatosságra vágyik, annak mindenképpen ki kell próbálnia ezt a lehetőséget, de a minőségi kávé rajongói is előszeretettel választják a kapszulás kávék nyújtotta kényelmi előnyöket. A kávéfogyasztás igen hosszú történetében új fejezet kezdődött ezzel a termékkel. A Nestlé cégcsoport már az 1970-es évek közepe táján kísérletezett a kávékapszula kifejlesztésével. A ’80-as évek elejére már a használatához szükséges kávégépek is megjelentek.

Olvasd tovább