gyümölcslevek

Gyümölcslevek tele vitaminnal és ásványi komponensekkel

A nyugatias életmód egy olyan új stílust hozott el a mindennapokba, ami alapvetően változtatta meg a létformánkat. Sajnos az egészséges ételek és mozgásban gazdag életvitel már nem annyira gyakori elemek, mint régen voltak. Szerencsére van rá mód, hogy kellően természetes forrásból, gyümölcslevek formájában jussunk hozzá nagyon fontos tápanyagokhoz, vitaminokhoz, ásványi komponensekhez.…

Olvasd tovább
vodka

A vodka jól jön a szórakozáshoz

„Fiatalság, bolondság!” – tartja az ismert mondás. Mindenki tudja, hogy a huszonévesek szívesen esnek túlzásokba, ha a bulizásról van szó. A bevásárláskor gyakran kerül a kosárba vodka, hiszen ezt szinte mindenki szereti. A semleges ízének köszönhetően, jól kombinálható más italokkal.

A legtöbben narancslével isszák, de egyre többen próbálják ki almalével is. A diszkontital.hu weboldalon folyamatosan kapható vodka, tehát a 18 év feletti fiatalok bátran nézelődjenek itt!…

Olvasd tovább

Különleges borok különleges alkalmakra

A különféle helyzetek, történések más és más lelkiállapotot váltanak ki, amelyeket tudni kell kezelni. Nehéz döntések előtt alaposan meg kell fontolni a következő lépést, az elmélkedést pedig az igazán különleges borok tudják a vártnál is jobban elmélyíteni.

Ezek a palackozott, zamatos termékek a www.pannonborbolt.hu weboldalán is beszerezhetők. Azok a vásárlók, akiknek szakértelmük kezdetleges, bátran kérhetnek tanácsot a vállalat csapatától.…

Olvasd tovább

A shopokban megtekinthetőek a whiskey árak

Bizonyos italok, akárcsak a whisky és a pezsgő, egyet jelentenek a fényűzéssel, és ezeknek a fogyasztása valamilyen szinten státuszszimbólum is. Nyilván itt mérvadónak számítanak a whiskey árak, ugyanis egy gyengébb minőségűre senki sem fogja azt mondani, hogy elit. Ez a nedű egy olyan égetett szesz, amely gabona erjesztésével és lepárlásával, ezt követően pedig tölgyfahordóban való érleléssel készül el.

Olvasd tovább

Egyedi pálinka válogatás mini palackokban

Külföldi vendégei érkeznek hamarosan és még nem tudja, mivel kedveskedhetne a számukra? Ismertesse meg őket a magyar konyha ízletes csemegéivel, de az innivalóról sem feledkezzen meg!

Egy kitűnő pálinka válogatás segíthet most Önnek abban, hogy a jellegzetes hazai italok világában is betekintést nyerjenek a vendégei. A Pannonhalmi Pálinkárium klasszikus és divatos válogatásokkal is kedveskedik a vásárlóinak, viszont egyedi válogatások összeállítására is lehetősége van bárkinek.

Olvasd tovább

Lehetőségek a kávékapszula fejlesztése terén

A kávé az egész világon kedvelt, népszerű élénkítő ital, aminek elkészítése számtalan módon lehetséges. A kávékapszula rövid idő alatt a vásárlók kedvencévé vált. Népszerűségét főleg az egyszerűségének és a változatosságának köszönheti. Pillanatok alatt elkészíthető a minőségi kávé a segítségükkel. Olyan különlegességek is másodpercek alatt elkészíthetőek, amelyeket eddig csak a kávézókban és elegánsabb éttermekben kóstolhattunk, most pedig az otthonunkban is kipróbálhatjuk ezeket.

Semmi másra nincs hozzá szükség, csak egy kávégépre, amelyikbe illik a kiválasztott kávékapszula. Aki változatosságra vágyik, annak mindenképpen ki kell próbálnia ezt a lehetőséget, de a minőségi kávé rajongói is előszeretettel választják a kapszulás kávék nyújtotta kényelmi előnyöket. A kávéfogyasztás igen hosszú történetében új fejezet kezdődött ezzel a termékkel. A Nestlé cégcsoport már az 1970-es évek közepe táján kísérletezett a kávékapszula kifejlesztésével. A ’80-as évek elejére már a használatához szükséges kávégépek is megjelentek.

Olvasd tovább

Kifogástalan minőségű belga csoki

A fuszerescsokolade.hu weboldal szakemberei már régóta tudják, hogy a jó édesség kulcsa a kitűnő alapanyagokban rejlik. A csokoládékészítő mesterek minden édességet magas minőségű, belga csoki hozzáadásával állítanak elő. A kutatások kimutatták, hogy a keserű csokoládé, vagyis az étcsoki nagymértékben képes csökkenteni a trombózis mértékét, valamint a szívinfarktus kockázatát. Napjainkban is háromféle csokoládét különítenek el egymástól a szakértők, amelyek közül egy nem is igazán lenne csokinak nevezhető.

Olvasd tovább

A whisky kora

Sokszor felmerül a kérdés egy ital esetében, hogy mennyi idős. A kora majdnem minden esetben meghatározza az árát is. Ahogy a régi mondás tartja, a korral nemesedik a jó bor, de nemcsak az, hanem a whisky is. Ezen italok között van egy kategória, amelyik besorolását illetően külön szabályozás ír elő.

A Single Malt Whisky az, amelyik kifejezetten csak egy lepárlóhelyiségben készülhet. Nem kötelező egy üstben készüljön, de minden esetben csakis malátából állíthatják elő.

Olvasd tovább

Diawell – azoknak, akiknek fontos, hogy mit esznek!

Több tanulmányban is olvashatunk arról, hogy a sok cukor fogyasztása nincs jó hatással a szervezetünkre. Amellett, hogy elhízáshoz vezet, rengeteg betegség kialakulását is eredményezi a mértéktelen cukorfogyasztás.

A Diawell készítmények azonban csökkentett szénhidráttartalommal rendelkeznek, ezért azok bátran használhatóak. Ezeket a termékeket akkor is fogyaszthatjuk, ha éppen diétázunk vagy fogyókúrázunk, ugyanis a csökkentett cukortartalom miatt nem juttatunk felesleges kalóriákat a szervezetünkbe.

Olvasd tovább