fehérjepor használat

A fehérjepor használat alapszabályai: tippek edzéshez

Nehéz bevinni a szervezetbe az edzésekhez, izomépítéshez szükséges fehérjemennyiséget élelmiszerekkel, hiszen ehhez nagyon pontos tervezés kell. Ezért jó megoldás a fehérjeporok használata, amelyek könnyen adagolhatóak és azonnal fogyaszthatóak, viszont mielőtt elkezdenénk szedni, tájékozódnunk kell. Az Intenset weboldalán ezt is kifejtik bővebben. Régebben csak a hivatásos versenysportolók, testépítők használták a proteinporokat, de ma már nagyon jó minőségű termékek kaphatóak, bárki hozzájuthat ezekhez.

A szakember javasolja ezek alkalmazását fizikai és szellemi igénybevétel esetén egyaránt. Edzések és szálkásítás idején rendkívül hasznos, sokat segít abban, hogy megfelelően szálkás izmaink alakuljanak ki. A mostani, modern fehérjeporok nagyszerűek, selymes, lágy, extra finom ízük van. Semmiben nem hasonlítanak a régi típusokra. A napjainkban kapható fehérje fajták desszertként is megállják a helyüket. Számtalan finom ízesítésben vásárolhatóak meg, van belőle csokis, vaníliás, kókuszos, kekszes, hogy csak néhányat említsünk.

Mindezek mellett még egészségesek is, igazi jutalom a fogyasztásuk a szervezetünknek és az ízlelőbimbóinknak. De egyéb csodákra is képesek ezek az ízletes fehérjeporok. Legnagyobb pozitívumuk, hogy a segítségükkel úgy érhető el izomgyarapodás, hogy a fogyás nem áll meg. Ez nagyon jó, mert az izmok nem pusztán szépek, de hasznosak is. A fehérje táplálékkiegészítők szedésével úgy lehet fogyni, hogy közben az izmok nem vesznek el. Előfordul, hogy edzés után izomlázzal küzdünk, fáradtnak érezzük magunkat.

A BCAA-t is tartalmazó fehérjeporok elősegítik, megkönnyítik a gyors regenerációt. Összegezvén, a modern fehérjeporok jelentősen megkönnyítik a munkánkat és rendkívül finomak is. Persze, azért komolyan oda kell figyelnünk a táplálkozásunkra is, hiszen hiába az edzés, a proteinkészítmények, ha zsíros, egészségtelen ételekkel hatástalanítunk mindent. Az intenset.hu weboldalon megtalálható Intenset edzéstervet és diétát célszerű alkalmaznunk a sikerhez.