Vietnám utazás

A Vietnám utazás lenyűgöző élmény

Vietnam elképesztően gazdag történelmi és kulturális örökségekben, ugyanakkor nagyon gazdag természeti szépségekben és látnivalókban is. Ezeket mind megtekinthetjük egy Vietnám utazás alkalmával. A régió változatos tájai, a történelmi városok és a gazdag kulturális örökség egy pillanat alatt elvarázsolnak majd.

Mindenképpen érdemes megtekinteni Hanoit, a történelmi várost, amelynek szívében található a Hoan Kiem-tó, amit a szépséges Ngoc Son-templom ékesít. A Vietnám utazás során ezt a programot nem szabad kihagyni, hiszen itt lehetőség van sétálásra, nézelődésre, kikapcsolódásra. Továbbá, nagyon jó ötlet benevezni egy hajóútra az ikonikus Halong-öbölben.

A hajókázás során felfedezhetjük a csodálatos tájat, láthatjuk a különleges karsztformákat, a sziklák között rejtőzködő barlangokat és a kristálytiszta vizet. Tehát több szempontból is remek választás a Vietnám utazás, akár a párunkkal, akár az egész családdal szeretnénk nyaralni. Az említett helyeken kívül még sok mindent felfedezhetünk ebben az országban.