5000 NE tartalmú d3 krém

Napsugár hiányában fontos a d3 krém
Napsugár hiányában fontos a d3 krém

Aki egy kicsit is követi az egészségmegőrzéssel kapcsolatos írásokat, annak találkoznia kellett a D-vitaminnal. Ugyanis ez a hosszú évekig nem megvásárolható vitamin egyszerre került a figyelem középpontjába.

Kiderült, hogy egészségmegőrző szerepe nagy, sokkal nagyobb, mint a túladagolásból származó veszélyek. A legtermészetesebb a napsugárból való bevitel, de mivel a d3 krém formájában teljes mértékben hasznosul. sőt a bőrünket is védi. Így anélkül is hozzájutunk, hogy napra kelljen menjünk. Ha utánaolvas az ember, megdöbbentő, hogy milyen sok folyamatban részt vesz ez a vitamin. Nagyon jó bőrápoló is a d3 krém, hiszen testápolóként is működik. Arra kell figyelni, hogy napi egy adagolópumpa elég, amit olyan testtájra kell kenni, ahol vékonyabb a bőr, hiszen innen jobban felszívódik.

Ez a norvég gyártmányú d3 krém, amely 5000 NE vitamint tartalmaz, a legoptimálisabb forrása a mesterséges úton való bevitelnek. Léteznek különféle, általában olajkapszulák is, de ezek nagy veszteséggel jutnak át az emésztőrendszeren. Ezért van az, hogy a kapszulák gyakran 35 000 egységet is tartalmaznak.