A GKI igazolvány sokoldalú lehetőséget kínál

GKI igazolvány
GKI igazolvány

Gondoljon csak bele, hogy csupán egyetlen igazolványra, jogosítványra van szüksége ahhoz, hogy az álláslehetőségek kétszeresére is nyugodt szívvel jelentkezni tudjon. És melyik ez az igazolvány? Természetesen a GKI igazolvány garantálja e lehetőségeket, melyeket Magyarországon is számtalan helyen meg lehet szerezni.

Ám nem mindegy, hogy hol, ugyanis nem minden iskola biztosít olyan egyedi szimulátorokat, ahol az élesben lehetetlen szituációkat is le lehet tesztelni. A méltán híres Transzport Studium iskola olyan tanfolyamot állított össze, ahol az oktatók tapasztaltak és a segédeszközök teljes mértékben egyediek.

Ennek oka, hogy Európában is mindössze öt darab található és használható e célra. De visszatérve az álláslehetőségekre, nem árt tudni, hogy azoknál az állásinterjúknál, ahol a GKI igazolvány felmutatásra került, nagyobb eséllyel kapott munkát a tulajdonos, mint ellenkező esetekben. Garantált hát, hogy e bizonyítvány megnöveli annak az esélyét, hogy tulajdonosa egy jobb, stabilabb munkát kap majd.