A Google legújabb fejlesztése

Google
Google

A Google folyamatos fejlesztésekbe kezd, egyre több területre tör be és lassan veszi át az irányítást. A legújabb szerzeménynek is mondható mesterséges intelligencia igen szép jövő előtt áll és mindezzel a Google szakemberei is tökéletesen tisztában vannak. A brit Deepmind céget szemelte is az óriás és bár kis cégről lévén szó, de nagyon szép jövő előtt állhat. Egy kis szelet a tortából, amelynek nincs komolyabb múltja, de a jövője annál fényesebb lehet. Kiváló szakembereivel együtt kerül az új tulajdonosi kezekbe a Deepmind.

Az utóbbi időben egyre több kutatás folyt a tanulásra képes algoritmusok kidolgozásában, amelyek hatalmas áttörést hozhatnak az e-kereskedelemben vagy akár a játékok területén is. Minden kis piaci rést meg kell látni és feltölteni tartalommal és ki lenne erre a feladatra alkalmasabb, mint a Google. Nem kevesebb, mint 400 millió dollárt szándékoznak költeni a folyamatra, amely a szakemberek segítségével bizonyára sikereket hoz majd.

Az előreláthatóan 50 szakemberből álló csapat az emberek nappaliját hivatott meghódítani. Fontos okos háztartási eszközök kifejlesztése a cél, amelyben a robotika is bizonyára nagy szerepet kap majd. Mindenki várja már, hogy mi sülhet ki ebből az együttműködésből. A Google minden területen igyekszik helyt állni és hasznosítani az eddig elérteket és lehetséges, hogy most egy teljesen új világot nyit, amely a siker egyik kulcsa lehet.