hialuronsavas szérum

A hialuronsavas szérum szövetséges az átfogó bőrápolásban

A nátrium-hialuronát olyan kémiai vegyület, ami a szervezetünkben természetes módon fordul elő. Ahogy öregszünk, a bőrben való jelenléte csökken, ezért jó döntés a hialuronsavas szérum kipróbálása, hogy hatékonyan hidratáljuk a bőrt, javítva annak feszességét és rugalmasságát.

Az ilyen arcszérum tökéletesen működik az érett, valamint a száraz bőr napi ápolásának egyik elemeként. A niyodo.hu webshopban különböző bőrtípusokra tervezett, hialuronsavas szérumot talál.

Ezek a kozmetikumok minden korosztálynak alkalmasak, az arcra, valamint a nyakra és a dekoltázsra is használhatóak. Ehhez vigyen fel egy adag szérumot a megtisztított arcra, alaposan eloszlatva a bőrön. Miután felszívódott, a további hidratálás érdekében, vigye fel kedvenc arckrémjét.

A hialuronsavas szérumok önmagukban, valamint más kozmetikumokkal kombinálva is jól működnek. A kiegyensúlyozott bőrápolás érdekében, választhat ránctalanító vagy C-vitaminos, esetleg kollagénes arcszérumot is. Használja ezeket felváltva, hogy bőrét sokféle összetevővel lássa el!