Profi Barkács

A kézi facsapozó használatáról bővebben

Profi Barkács
Profi Barkács

A mesteremberek munkáját nagyban megkönnyítik a különféle berendezések, amelyeket a mérnökök azért fejlesztenek ki, hogy sokkal gördülékenyebben menjenek az időigényes feladatok. A Profi Barkács szerint a kézi facsapozók leginkább sarok-, egyenes-, és ún. T-kötések kivitelezésére használhatók. Bizony az ácsmunka türelmet és időt igényel, ha szép és tartós végeredményt szeretnénk, ugyanakkor már elég sok masina megtalálható a piacon, amelyekkel a lassúnak mondható folyamatok felgyorsíthatóak.

Ha szeretné megismeri az előbb említett remek masinát, akkor látogasson el a profibarkacs.hu internetes felületre, ahol sokféle szerszámgép található! Ezek a masinák könnyen megrendelhetőek, így pár napon belül szolgálatba is állíthatja a megrendelt produktumot. Ha megfogadja az ácsmunkában jártasok tanácsát, akkor Wolfcraft gépet választ, amivel a tiplizés kifejezetten gyorsan megy.

Ez a cég már 30 éve fejleszti ezeket a berendezéseket, így tényleg minőségi eszközöket gyárt. A mester facsapozó alapverzióját 2005-ben dobták piacra és világszerte nagy sikereket ért el, minden szakember kifejezetten dicséri ezt a típust. Röpke 15 év alatt természetesen a mérnökök fejlesztettek rajta, ezáltal sokkal komfortosabb a szerszám használata. A lenyűgözően gyors és pontos munka kétségbevonhatatlan ezzel a szerkezettel. A 12-30-ig terjedő millimétervastagságú anyagoknál használható, a 12-14 mm bútorlap esetében 6mm, a 15-18mm megmunkálásakor 8mm, illetve a 19-30mm vastagságúaknál a 10mm fatipli javasolt.

Ha mindemellett fémperselyezett fúrószárral dolgozik, akkor nemcsak a hosszú élettartam garantált, hanem a pontosabb megvezetés is. Ha szeretne, akkor egy bővebb leírást is olvashat és videót szintén nézhet a korábban feltüntetett honlapon, amiben bemutatják a terméket.

További tartozékok, amelyekre esetleg szüksége lehet és a csomag nem tartalmazza az a központosított fúrószár, mélységütköző és persze fatiplik. Ebből a szettből tanácsolt kettőt is rendelni, mert így nem kell mindig állítgatni az egészet.