simítózáras tasak

A kütyükhöz a simítózáras tasak tökéletes lesz

simítózáras tasak
Simítózáras tasak

Apró fém alkatrészekhez, esetleg műanyag kütyükhöz keres olyan zacskót, amit nem kell külön hegesztéssel zárni? Élvezze ki a simítózáras tasak előnyeit és válassza ezt az anyagot a kisebb-nagyobb elemek tárolására, osztályozására vagy csomagolására! Sokkal egyszerűbb lesz átnézni és újraszámolni bármit, legyen szó akár az értékesítőről, akár a vásárlóról.

A simítózáras tasak másik hatalmas előnye, hogy újrahasznosítható. Egy leragasztott végű darabot egy az egyben kukába kell dobni, viszont ezt annyiszor kinyitható és bezárható, ahányszor csak szeretné. Felhasználhatja otthoni dolgok portalan tárolására is. Cégünk több méretben forgalmazza a simítózáras tasak változatait, így Ön azt rendeli meg, amelyikre leginkább szüksége van.

A legkisebb kiszerelés 100 darabot tartalmaz, de ennél sokkal többet is vásárolhat. Tasak terén bő választékkal állunk a vásárlók rendelkezésére. Okmányokhoz is biztosítunk speciális típust, de igény szerint tudunk küldeni egyszerű fólia vagy légbuborékos tasakokat, sőt, vákuumozáshoz alkalmas verziót is!