A lefolyó dugulás többféleképpen megoldható

Mosdó lefolyó dugulás megszüntetése
Mosdó lefolyó dugulás megszüntetése

Egy háziasszony nagyon jól tudja, hogy a fürdőben vagy a konyhában időnként elő szokott fordulni, hogy a víz nem akar lefolyni, sőt, visszafelé ömlik, kellemetlen szagokat és piszkot okozva. A mosdó lefolyó dugulás megszüntetése hálátlan feladat, de minél hamarabb orvosolni kell.

Vannak esetek, amikor otthon is meg tudja oldani, mert a dugulás nem annyira súlyos. De a nehéz problémák orvoslásához jobb olyan szakembert hívni, aki megfelelő tudással, tapasztalattal és felszereléssel bír.

Ha Ön Budapest területén lakik, a dugulaselharitomester.hu weboldalon található telefonszámon, az év bármelyik órájában felveheti velünk a kapcsolatot, ha a mosdó lefolyó dugulás megszüntetése a cél. Rövid időn belül a helyszínre érkezünk és nekilátunk a munkának, miután felmértük, hogy mi okozta a kellemetlenséget.

A cégünket 2002-ben alapítottuk, azóta nagy tapasztalatra tettünk szert, ami segít abban, hogy munkánkat hatékonyan és gyorsan végezzük, ráadásul járulékos koszt sem igazán csinálunk. A lefolyó dugulás fő okai, hogy az emberek gyakran nem szoktak elővigyázatosak lenni, így olyan tárgyak kerülnek a csövekbe, amelyek ha felgyűlnek, eldugaszolják azt.

Sokszor egy kis forró vízzel meg tudnánk előzni, hogy ez a rendkívül kellemetlen probléma felmerüljön. Gyermekes családoknál az is elő szokott fordulni, hogy a csöppségek játékokat és egyéb oda nem illő tárgyakat dobnak a kagylóba, kádba vagy a WC csészébe. Ha nem vesszük észre, ezek a csövekbe kerülnek és kész is a lefolyó dugulás.

A kisebb dugulásokat otthon pumpával, forró vízzel vagy éppen szódabikarbóna-ecet kombinációval meg lehet oldani, de nem mindenki szeretne ezzel a piszkos és szagos munkával foglalkozni. Ilyenkor jó, ha van kihez fordulni, főleg ha az árak korrektek. Mindig is arra törekedtünk, hogy segítsünk az embereken, ezért is vagyunk non-stop elérhetőek és ezért dolgozunk elérhető árakkal. Tudjuk, hogy a hosszú távú sikernek a titka, ha az ügyfelek megbíznak bennünk és meg vannak győződve, hogy minket nem a gyors haszon érdekel, hanem a problémák orvoslása.