A legegyedibb barber shopok Budapesten

gcutzbarbershop.hu
a76.hu

A hajvágás számtalan helyen megoldható, hiszen az utcán sétálva az ember sok helyen belebotlik egy fodrászatba. Azonban, ha valami kivételesebbre vágysz, ami kicsit eltér a megszokottól, akkor ajánlunk egy igazi tuti helyet Budapesten. Van mit látni a fővárosban: ebben a barbershopban például még gépfegyverrel is lehet fényképezkedni. Nyilván, hogy lőni csak néhány fényképet lehet a Thompson-nal, amit majd posztolhatsz.

Viszont ezek után elmondhatod, hogy már tartottál a kezedben egy olyan fegyvert, ami egykor a gengszterek kedvence volt. Amúgy is ez a hely kimondottan az 1920 és 1960 közötti időszakot hivatott feleleveníteni, vagyis a gengszterek korszakát. Természetesen itt csak a hajadon igazítanak, méghozzá amennyit szeretnél. Az arcod, meg a fizikumod teljesen épségben marad. Ugyanakkor gengszterré sem kell válnod, legfeljebb egy fénykép erejéig. Miközben engeded, hogy a szalon hangulata magával ragadjon, a munkatársak teszik a dolgukat. Itt Te lehetsz a keresztapa, aki megmondja, hogy mi miként alakuljon. A fenti linkre kattintva megtudhatod, hogy kik fognak majd igazítani a séródon, illetve megtekintheted az eddigi munkáikat. Ezekről is meglátszik, hogy nem szalagmunka szerint végzik a hajvágást, illetve kezelik az ügyfeleket, hanem mindenkivel az egyedi igényeinek megfelelően foglalkoznak, mondhatni ügyfélorientáltan űzik a borbély szakmát. Amennyiben megtetszett a hely, annak hangulata, illetve az a kiszolgálás, amit itt nyújtanak, akkor előre be kell jelentkezned.

Bár csak idén áprilisban nyitottak ki, de már így is meglehetősen sok kuncsaftjuk van. Ezért szükséges előre időpontot egyeztetni. Nyilván, hogy személyesen is megtekintheted a helyet, mielőtt időpontot egyeztetnél, ha szeretnél meggyőződni a leírtak igazságtartalmáról. A barber shopot Budapesten az Erzsébet körút 16. szám alatt találhatod meg. Ne feledd, bármilyen igényed vagy kérésed van a frizuráddal kapcsolatban, ide betérhetsz, mert az itteni profik elintézik. Ők minden hajszálat térdre kényszerítenek.