A magyar játékvezetőn mosolyog a világ!

Labdarugó Eb

Hatalmas hibát követett el a magyar játékvezető csapat az Labdarugó Eb-n amely után a csapat nem is kap több szereplést a tornán. Az Ukrajna-Anglia csoportmérkőzésen helytelenül ítélte meg a gólbíró az ukrán játékos által lőtt gól érvényességét és ezzel alá ásta a magyar csapat tekintélyét. Természetesen mindenki ember és ezzel együtt tévedhet is, de mindenképpen vállalni kell a következményeket.

Az ukrán szövetségi kapitány Oleh Blohin szerint ellopták az egyenlítő góljukat és a felháborodás be kell látnunk, hogy jogos.

A világ legjobb játékvezetőjének választott Kassai Viktor és csapata már biztosan nem kap több szereplést az idei labdarugó Eb-n, ezt Pierluigi Collina, az UEFA játékvezetői bizottságának vezetője hivatalosan is bejelentette.

Kassai Viktor nem nyilatkozhatott még a témában a szövetség előírásai ezt nem teszik lehetővé. Hatalmas tévedés amelyet ma már nem lehet jóvá tenni és ezen eset után valószínűleg újra megvitatják majd, hogy szükség lenne-e a videobíró bevezetésére amelynek a segítségével végleg ki lehetne az ehhez hasonló hibákat kiküszöbölni.