A mikrorostos gél lehetséges előnyei

Mikrorostos gél
Mikrorostos gél

Házi orvosok, belgyógyászok nem győzik elégszer hangsúlyozni a megfelelő táplálkozás fontosságát. Nemcsak a napi 2-2,5 liter folyadék bevitele befolyásolja jótékonyan a szervezet állapotát, de a rostokban gazdag étkezés is, amit a mikrorostos gél fogyasztásával bizonyos szinten pótolhatunk.

A mikrobiális cellulóz a fő alkotója a vegyes gyümölcsízű, Dr. Hummel Zoltán által előállított mikrorostos gél italnak. Ez a cellulóz nagyon jó vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, ami a sejtek hidratálásában nagyon fontos. Hiszen nemcsak külsőleg, de belsőleg is kellő hangsúlyt kell fektetni a hidratálásra,

így egészségesebb, fiatalosabb maradhat a szervezet. A mikrorostos gél, mivel cukor, laktóz, glutén illetve gladin mentes, ezért bárki fogyaszthatja, akinek székelési problémái, túlsúlya, hasi panaszai vannak.

A szervezet jelzéseire érdemes odafigyelni, így sok egészségügyi probléma megelőzhető. A mikrorostos gél kortól függetlenül fogyasztható, a megfelelő táplálkozás, az egészséges szervezet érdekében.