Modern állólámpák

A modern állólámpák kellőképpen változatosak

Modern állólámpák
Modern állólámpák

Az idő előrehaladtával egyre újabb és újabb anyagokat fedeznek fel a tervezők, illetve fejlődnek a gyártástechnológiák is. Ennek köszönhető, hogy a modern állólámpák mindenféle stílusban kaphatók. Ez alatt pedig valóban azt kell érteni, hogy az egyszerű, letisztult megjelenésűtől kezdve az egészen furcsa formájú, nem is kimondottan szép, de nem is klasszikus lámpa darabokig, sokféle termék megtalálható a piacon.

A Rábalux Martin fémből készült, három izzófejet hordoz magán, amik különböző irányba állíthatók. A kialakításának köszönhetően akár hangulatlámpaként, akár különleges fényhatások előidézőjeként is tekinthetünk rá. Ezzel szemben a Nowodvorski Hotel egy visszafogottabb darab, ami egyetlen fém lábból, és egy négyszögletes szövet burából áll.

A Rábalux Lanny emeli a tétet, már ami az izzók darabszámát illeti, ugyanis összesen 4 darab van belőlük, mind az ég felé néz, mindenféle takarás nélkül. A Rábalux Gareth pedig úgy néz ki, mint egy vékony lábon álló, asztali lámpa. Elég furcsa szerzet a modern állólámpák között is.