Alapos tervezés eredménye az iPhone 7 plus tok

Remek iPhone 7 plus tok
Remek iPhone 7 plus tok

Sokan adnak a divatra, és mindig arra törekednek, hogy a legmodernebb készüléket szerezzék be, ami a piacon van. Ebből kiindulva, már gyakran várhatjuk az új mobil megjelenését. Ez azonban nem minden, hiszen gondoskodni kell annak megfelelő védelméről is. A tervezők éppen ezért létrehoztak olyan burkolatokat, amelyek kellőképpen elvégzik ezt a feladatot. Az iPhone 7 plus tok pontosan ebből készült, hogy minden szempontból megfeleljen az elvárásoknak. Olyannyira remek a termék, hogy akár egy nagyobb esés során is könnyedén megóvja a becsapódástól a készüléket. Ez azonban még nem minden, hiszen a gyártók sokat adnak a divatra és stílusra is.

Ez érthető, hiszen nem azért veszünk egy modern telefont, amelyiknek kifejezetten vonzó a külseje, hogy aztán egy tokba csomagolva elrejtsük annak szépségét. Az iPhone 7 plus tok ezért úgy van megalkotva, hogy rásimuljon a szélekre. A kamera helyén pontosan akkora a kivágás, amekkorára szükség van, így egyáltalán nem zavar minket a burkolat a fotózásban, ugyanakkor akár az asztalra helyezve is megóvja a lencsét az esetleges karcolásoktól.

Az iPhone 7 plus tok egy úgynevezett TPU 2 anyagból készült és tökéletesen illeszkedik az 5,5 Inch-es iPhone-ra. az éleit is jól védi, valamint nem áll el azoktól, így remek hatást kelt. A rendszeres használat nem okoz számára gondot, és nem kell tartani az elszíneződéstől sem. Sokszor jelenthet problémát az, hogy a zsíros kézzel összefogdosott külsőn megmaradnak az újlenyomatok, ez azonban itt nem áll fenn, hiszen olyan réteggel van bevonva a termék, amelyik ezt megakadályozza.

Az iPhone 7 plus tok remek befektetésnek számíthat, hiszen akár egy nagyobb szervizeléstől vagy teljesen új készülék vásárlásától is megkímélhet minket. Csupán pár kattintás az interneten, és máris megrendelhetjük, majd a szállítást követően ki is próbálható. A mindössze pár ezer forintba kerülő iPhone 7 plus tok jó, ha mindig kéznél van, és lehet, annyira meg fog tetszeni nekünk, hogy ki sem akarjuk majd venni belőle a mobilt, még akkor sem, ha teljes biztonságban van.