Alien távirányító vásárlása esetén garanciát kap

Alien távirányító
Alien távirányító

Biztos Önnel is előfordult már az, hogy véletlenül kiejtette a kezéből a televízió kapcsolóját és éppen az első részét érte az ütés, amely után már nem lehetett kapcsolni vele a csatornákat. Ha Alien márkájú televízióval rendelkezik, akkor egy itt megrendelhető, Alien távirányítóval orvosolni tudja ennek a balesetnek a kimenetelét.
A HDplanet webáruházban, beszerezheti nagyon kedvező áron ezt a fajta távirányítót. Arra kell figyelni, hogy a jelenleg meglévő távkapcsolójának és a honlapon szereplő távirányítók kompatibilitási sorszáma megegyezzen, ugyanis csak így fogjuk tudni használni.
Mindenegyes Alien távirányítóra, 1 éves garancia vonatkozik. Nagyon könnyen üzembe is helyezhető, hiszen nem kell programozni, hanem csak a megfelelő elemeket kell belehelyezni.
Ebből a webáruházból pótolhatja az elromlott Alien távirányítót, amelynek a kiszállítási díja 1000 Ft, az egész ország területén. Mennyiségi kedvezményt akkor kaphat, ha 20 ezer Forint felett rendel.
Várja az Ön megrendelését is a HDplanet, hogy újból tudjon kapcsolgatni a fotelben ülve, a jobbnál jobb csatornák között! Olvassa el az Alien távirányítóról írt bemutató szöveget, és adja le rendelését!