Az aggteleki karszt Magyarország egyik legelképesztőbb csodája

Az aggteleki karszt
Az aggteleki karszt

Helyieknek mindenképpen, de nálunk nyaraló külföldieknek is kihagyhatatlan Magyarország legelképesztőbb természeti csodája, az aggteleki karszt. Az Aggteleki Nemzet Park részeként, természetvédelmi területnek nyilvánított hegység olyan egyedülálló látványt nyújt, ami nem mindennapi élménnyel gazdagít.

A szallaskeres.hu weboldal segítségével foglaljon egy kényelmes szobát vagy apartmant és idén nyáron barangolják be ezt a karsztos hegycsodát! Kiváló helyszínt kínál túrázásokra, barlangaszásra és akár csapatépítésre is.

Az Unesco által a Világörökség részévé nyilvánított cseppkőbarlangok szakvezető segítségével 1 órás sétatúra vagy félnapos kalandtúra részeként is bebarangolhatóak, ami családi és baráti körben is egyedülálló, emlékezetes program lehet.

Ne habozzon, hívja segítségül a szallaskeres.hu weboldal szolgáltatásait és szervezze meg az eddigi legkalandosabb és eseményekben dús nyaralást! Csak adja meg a helység nevét, illetve az érkezési és távozási időpontokat, utána máris kizárólag szabad szálláshelyek között válogathat!