Az Atilla Kódex a hunokról íródott

Atilla Kódex

Sajnos nem tudunk túl sokat a hunok leghíresebb emberéről. Pedig az „Atilla Kódex” szerint is fontos szerepet játszott népünk sorsának alakulásában. Hatalmas birodalommal rendelkezett annak ellenére, hogy már fiatalon meghalt. A keménykötésű műben a történetéről olvashatunk.

Sokan félreértelmezik a szerepét, hiszen nincsenek tisztában azzal, hogy ő volt a magyarság tagjai között az első összekötő kapocs. Az „Atilla Kódex” szerint, az Árpád-házi királyok már csupán újjászervezték az országot.

A műben egyébként Atilla fiairól is szó esik. Kiderül, hogy hol volt a fejedelem birodalmi székhelye. Sajnos máig nem tudjuk, hogy a fejedelem hová lett eltemetve. A kutatások folyamatosan zajlanak, ezért megeshet, hogy a jövőben rájövünk arra, hol van a nyughelye.

Az Atilla Kódex nevű mű várhatóan 2018 telén fog megjelenni, amit már most nagy várakozás övez. Érdemes leadni az előrendelést az Angyali Menedék weboldalán, mert így senki sem fog lemaradni róla. Egyelőre kiadói árért cserébe vásárolható meg az internetről.