Az EGR szelep tisztító spray minden autósnak kell

Egr szelep tisztító spray

Minden jármű motorja valamilyen üzemanyag meghajtással működik. A robbanómotorok folyamatos fejlődése mellett, a kopásra kevesebb figyelem hárul, mint a leadott teljesítményre. Ezért a gyártókkal párhuzamosan, a JLM által kifejlesztett EGR szelep tisztító spray rendkívül jól védi a benzinmotorok belsejét.

Mire is jó ez a speciális tisztító adalék? A motorban végbemenő égés következtében értelemszerűen korom és füst keletkezik. Ez a kipufogó rendszeren keresztül, a katalizátoros szűrést követően távozik az autóból. Az egyre szigorodó környezetvédelmi szabályok bevezetése által, az EGR szelep tisztító spray ebben az esetben még indokoltabbá válik, hiszen ez az adalék kiválóan alkalmazható a kipufogógáz és koromlerakódások hatékony eltávolítására, így a motor égésterének tisztántartására.

Az EGR szelep tisztító spray ezen kívül még további hasznos és fontos dolgot is elvégez, a motor hosszabb élettartamának megőrzése érdekében. A jobb levegőellátás biztosítása révén, nagyobb erőt és nyomatékot lehet elérni a motorban.