baba hinta

Baba hintaszék a kicsik és a szüleik örömére

baba hinta
Baba hintaszék

A csecsemők nagyon szeretik a ringatást. Van, hogy csak akkor hajlandóak elaludni vagy egyáltalán csendben maradni, ha valaki ölbe veszi őket és apró mozdulatokkal jobb-balra vagy éppen fel-le hintáztatja őket. Persze erre nem mindig van lehetőségük és energiájuk a szülőknek, ezért egy baba hintaszék nagy segítséget jelenthet.

Ez tökéletesen imitálja azt az idő múlásával egyre nehezedő mozdulatsort, így ahogy cseperednek a gyerkőcök, annál nagyobb hasznát lehet venni. Amikor már nem idő- és alváshiány miatt nem tudják az anyukák vagy apukák ölben elaltatni, megnyugtatni a kicsiket, hanem a súly állítja őket, illetve a karjaikat és a hátukat kihívások elé, akkor a baba hintaszék igazi mentsvár lehet.

Hiszen a picik még ugyanúgy igényelhetik a ringatást, nem számít nekik, hogy már 2-szer, 3-szor is akkorák lettek, mint amekkorán születtek. Ha pedig rendelkezésre áll a kényelmes és biztonságos baba hintaszék, akkor nem is kell megfosztani őket ettől a kellemes érzéstől, mert az még sokáig bírni fogja a strapát.