orvosi tunika

Befolyásolhatja a a beteg hangulatát az orvosi tunika

Kék, zöld, fehér. Ezek azok a színek, amelyeket leggyakrabban a különböző szakterületek gyógyítóinak ruházatához társítunk. De egy orvosi tunika minden esetben középszerű, ráadásul gyakran méretben is rosszul illeszkedik, különösen a nők esetében?

A Healer Store véget vet ennek és olyan orvosi ruhákat kínál, amelyek nemcsak megfelelően illeszkednek a női testhez, hanem jól is néznek ki. Sikeresen kombináltuk az eleganciát és az egyszerűséget, így olyan termékeket kínálunk, amelyek egyszerre tartják meg az orvosi ruházati szabványokat és teszik sikkessé bármelyik hölgy megjelenését.

Az orvosi tunika nem szabad, hogy túl szűk legyen, ezért légáteresztőnek kell lennie. A ruhadarab színe talán nem a legfontosabb, de bármelyik doktornak hasznos lehet a betegek érzelmeinek megnyugtatásában.

Az orvosi tunika könnyű moshatóságára és tartósságára szintén sokan vágynak. A gyengéd, kellemes színek nemcsak magának a viselőnek, hanem a pácienseknek is elégedettséget okozhatnak, segítve például a nyugalom megőrzését.