A Bogyó és Babóca játékokban senki sem veszít

Bogyó és Babóca játékok

Minden játék alapja a vidámság és az önfeledt szórakozás. Ezeket mindenki szeretné megadni a gyermekeinek, hiszen nincs is csodálatosabb a nevetésnél és a csöppségek mosolyánál. A Bogyó és Babóca játékok arra összpontosítanak, hogy a játékosok ne egymás ellen küzdjenek, hanem egymást segítve haladjanak a közös győzelem felé.

A legtöbb játékot a versengés szellemében hozzák létre és bizony sokszor eltörik a mécses, amikor a kicsik veszítenek. A Bogyó és Babóca játékokban szó sincs ilyenről, ezért már 4 éves kortól ajánlott a használata. Példának okáét, a Cseresznyéskert társasjátékban a résztvevőknek támogatniuk kell egymást, hogy gyorsan összeszedjék a gyümölcsöket, mielőtt a falánk kukacok megkaparintanák azokat.

Tökéletes időtöltés a szereplők által létrehozott csodavilágban. Természetesen a szülők is bekapcsolódhatnak a Bogyó és Babóca játékokba, ezáltal erősítve a kapcsolatukat, hiszen itt az együttműködésen van a hangsúly. Nincs sikertelenség, mert mindenki nyer. Másrészt, mivel csapatjátékról van szó, sikeresen fejleszti a kommunikációs készséget.