Borostyán babalánc a nyugodt napokért és éjszakákért

Borostyán babalánc
Borostyán babalánc

A fogzás nemcsak a babák mindennapjait nehezíti meg, hanem a mamákét, sőt, az egész családét. Hiszen, ha a pici nyűgös és az éjszaka közepén is többször fájdalmas sírásba kezd, az mindenkire hatással van. Amennyiben Önök is éppen ezt élik meg és úgy érzik semmi nem használ, hogy enyhítsék a problémát, akkor egy utolsó utáni lehetőségként vásároljanak borostyán babalánc példányt!

Aki nem jártas az ásványok világában, annak furcsa lehet, hogy mi köze egyáltalán egy láncnak a fájdalomcsillapításhoz, de valójában sokkal több, mint gondolnák. Ugyanis nem egyszerű ékszerről van szó, hanem egy különleges ásvány, a gyanta megkövesedéséből létrejött borostyán felhasználásával készült darabról.

A borostyán köztudottan enyhíti a fájdalmakat, gyulladásokat és nyugtató hatással bír, így a piciknek is segíthet ebben a nehéz időszakban. A borostyán babalánc nyugodtan a kicsi nyakába akasztható vagy a kezébe is lehet adni. Már önmagában is segít, de lehet hagyni azt is, hogy rágcsálja, mert a borostyán babalánc nem bír semmilyen káros hatással és jó érzés a számára, ha valamivel kicsit masszírozhatja az ínyt.