A bringóhintó Margitsziget látogatóinak kedvence

Bringóhintó Margitsziget

Egy verőfényes délutánon nagyon jó ötletnek tűnik a kiruccanás a szabadba. A séta a barátokkal, a romantikus barangolás a párunkkal nem csak gyalog tehető meg, mert a bringóhintó Margitsziget egyik kedvenc járműve. Nagyszerű társas bicikli és látványosság egyben, hiszen kevés helyen lát az ember efféle eszközt.

Mindig van a társaságban valaki, aki nem szeret sokat gyalogolni, hamar elfárad, és inkább kimarad programokból, ám a bringóhintóval nincs több kifogás. Kikölcsönözhető négy- és hatszemélyes változatban is, gyerekek is használhatják, már másfél éves kortól bele lehet ültetni a kicsiket.

A kölcsönzés ára attól függ, hogy mennyi időre szeretnénk kibérelni, ám a bringóhintózás mindenképpen gazdaságos formája a szabadidő eltöltésének. Turistacsoportoknak is ajánlott a bringóhintó Margitsziget szolgáltatás igénybevétele, arra kell csak figyelni, hogy a négynél nagyobb létszámú társaság esetében ajánlatos időpontot egyeztetni. Aki Budapestre utazik, semmiképpen sem hagyja ki ezt az egyedülálló módját a kikapcsolódásnak.