Csicseriborsó főzelék készítéséhez

Csicseriborsó

Ebben a hideg időben másra sem vágyunk, csak olyan ételekre, amelyekkel felmelegedetünk egy kicsit. A csicseriborsó tele van tápanyagokkal, ezért főzzünk belőle egy kis főzeléket!

A bulkshop.hu weboldalon leadhatjuk a rendelésünket. Jól fogunk járni a fogyasztással, a magas fehérje-tartalomnak köszönhetően. A hűvös időben jól fog jönni a B-vitamin, a folsav, a cink és a magnézium is. A csicseriborsó viszonylag könnyen elkészíthető, ezért nem kell vele sokat bíbelődnünk.

Nem csupán főzeléket csinálhatunk belőle, hanem fasírtot vagy krémet is. 2 kilogrammos kiszerelésben lehetséges a megrendelése. A semleges ízének hála kiválóan fűszerezhető. Valószínűleg a kisgyermekek is hajlandóak lesznek elfogyasztani.

Mivel könnyen emészthető, ennél fogva nem okoz hasfájást. A csicseriborsó nem drága, ezért érdemes minél hamarabb leadni a rendelést a fentebb említett oldalon. Importból származó formában lehet megvenni, hiszen Magyarországon nem sok helyen termesztik. Érdemes mindenkinek megkóstolnia ezt az Indiából származó növényt.