dd step puhatalpú cipő

DD Step puhatalpú cipő a könnyed léptekhez

Az első és a későbbi lépésekhez is a DD Step puhatalpú cipő lesz az ideális kísérő, hiszen egészen pici kortól kezdve az iskoláig, kitűnő benti lábbeliként használható. A babák mozgásfejlődését már az első hónapoktól kezdve lehet támogatni.

A DD Step puhatalpú cipő hozzájárul ahhoz, hogy a kicsi bátrabban tegye meg az első lépéseit, ugyanakkor a lábacskái védve legyenek a hidegtől és a csúszástól. A szenzoriális játékok, babaszőnyegek, járássegítők mellett, tehát a cipők is a segítségükre lehetnek a mozgásfejlődésben.

Nem mindegy ugyanis, hogy az első lépések megtételéhez milyen lábbelit adunk a gyermekre. Kezdetben ugyanis létfontosságú, hogy a puha talprésszel rendelkezzen. A csúszásmentesség biztonságos közlekedést garantál a kicsinek, ami a mozgás szempontjából, a még igen instabil korszakban rendkívül fontos.

A egészen mesés külsejű DD Step puhatalpú cipő anyaga puha bőr, ezért kényelmes és jól szellőzik. Nemcsak a járni tanulás idején nagyon hasznos, hanem a bölcsiben, oviban, de akár otthon, a lakásban is.