Diawell – azoknak, akiknek fontos, hogy mit esznek!

Csökkentett szénhidráttartalmú Diawell termékek
Csökkentett szénhidráttartalmú Diawell termékek

Több tanulmányban is olvashatunk arról, hogy a sok cukor fogyasztása nincs jó hatással a szervezetünkre. Amellett, hogy elhízáshoz vezet, rengeteg betegség kialakulását is eredményezi a mértéktelen cukorfogyasztás.

A Diawell készítmények azonban csökkentett szénhidráttartalommal rendelkeznek, ezért azok bátran használhatóak. Ezeket a termékeket akkor is fogyaszthatjuk, ha éppen diétázunk vagy fogyókúrázunk, ugyanis a csökkentett cukortartalom miatt nem juttatunk felesleges kalóriákat a szervezetünkbe.

Igen változatos termékekkel rendelkezik a Diawell család, így akár egy komplett étrend is összeállítható a használatukkal. Találhatunk ilyen néven száraztésztákat, liszteket, de az édességek kedvelői is megtalálják a kedvenc termékeiket.

A csökkentett szénhidráttartalommal rendelkező csoki akár cukorbetegek és fogyókúrázók számára is fogyasztható, ugyanis természetes édesítőszereket tartalmaz. A Diawell termékek rengeteg fontos vitamint, nyomelemet és rostokat is tartalmaznak, melyek segítik az emésztést, és a szervezet egyensúlyát is helyre állítják.