Edzés otthon: profik segítenek!

Edzés forrás: peakshop.hu
Edzés forrás: peakshop.hu

Plusz kilókkal küzd, és nem találja a megfelelő módszert a fogyásra? Tisztában van azzal, mit ehet és mit nem, de jól tudja, hogy a testmozgásra is muszáj odafigyelnie? Sokan vagyunk úgy vele, hogy az edzőterem nyújtotta keretek ilyen vagy olyan szempontok miatt nem felelnek meg elképzelésinknek, és inkább tennénk otthonunk falai között a siker érdekében.

De mégis hogyan valósítható ez meg? A szobabiciklin, az ellipszis tréneren, valamint a taposógépen túl választhatjuk profi edzők segítségét is, mégpedig fitness dvd formájában. S hogy melyek a leginkább népszerűek? Ahhoz kétség sem férhet, hogy hazánkban Rubint Réka lemezei fogynak a legjobban, hiszen nők százai választják a háromgyerekes édesanya, és ugyanakkor kemény edző programjait.

A személyes találkozók és edzések mellett tehát akár napi rendszerességgel is követheti Réka húszpercestől egészen másfél órás hosszig terjedő edzéseit, melyek mindkét nem számára kihívást jelentenek. Férje, Schobert Norbert elsősorban üzleti sikereiről híres manapság, de korábban tőle is napvilágot látott jó néhány dvd, melyeket kezdők számára javasolunk.

Péntek Enikő a zóna edzés híve, és ezt is prezentálja lemezein, melyek bár általában csak 20 perces blokkokat tartalmaznak, de azok intenzitásukban bizony igencsak sokat követelnek. A capoeira aerobic iránt érdeklődők Czanik Balázs lemezeit vehetik célba, melyek között bár nem túl széles a választék, de a beszerezhetőek alaposan átmozgatnak, és ugyanakkor gondoskodnak a kardió mozgás biztosításáról is.