Egy babzsákfotel, ami a színével és a huzatával is passzolhat hozzád

babzsak fotel
Huppanjbele babzsákfotel

Mivel tudnád jó időre feldobni a lakásod hangulatát, ami még praktikus is? A Huppanjbele babzsákfotel az óriási szín és anyag választéknak köszönhetően bármilyen lakásban megállja a helyét, és ráadásul piszkosul kényelmes is.

Életet visz a nappalidba, és emellett elkényeztet az esti tévézés vagy olvasás közben. Válassz olyat, ami a színével és a huzatával is passzol hozzád, a meglévő bútoraidhoz. A Huppanjbele babzsák párnák és fotelek nem csak kényelmesek, hanem az ízlésedhez is igazodnak. A webáruház munkatársaitól segítséget is kérhetsz a rendelésed leadása előtt, hogy megtaláld az igazán igényeidhez illőt.

Léteznek ugyanis kültéren használhatóak is, 100%-ban vízállóak, és olyanok is amikből könnyebb felállni, mint gondolnád. Pamut, textilbőr, farmer – és ez csak egy része a lehetséges anyagoknak. A méret kiválasztásánál egy dologra vigyázz, ne ess túlzásba!

Modellezd le, hogy elférjen majd ott, ahova szánod. Őrülten kényeztető berendezést alakíthatsz ki a tévézéshez, olvasáshoz a nappalidban, de akár az erkélyen vagy a kertben is néhány babzsákfotel segítségével. A babzsákfotel mellé puffot, párnát is rendelhetsz, ami szuper lábtartó, de ha több a vendéged, mint az ülőhelyed, akkor is kihúz a bajból.

Ha sikerül választanod a Huppanjbele raktáron található kész modelljei közül, akkor 10%-kal olcsóbban vásárolhatsz. Ha ezt választod, akkor nézz körül gyakran a „Fogd és vidd” termékek között. Az itt található készlet ugyanis napról napra változik, ezért érdemes gyakran bekukkantani.

A Huppanjbele babzsákokra háromszoros garanciát vállalnak, és a házhoz szállítás is működik.