Egyedi pálinka válogatás mini palackokban

Pálinka válogatás
Pálinka válogatás

Külföldi vendégei érkeznek hamarosan és még nem tudja, mivel kedveskedhetne a számukra? Ismertesse meg őket a magyar konyha ízletes csemegéivel, de az innivalóról sem feledkezzen meg!

Egy kitűnő pálinka válogatás segíthet most Önnek abban, hogy a jellegzetes hazai italok világában is betekintést nyerjenek a vendégei. A Pannonhalmi Pálinkárium klasszikus és divatos válogatásokkal is kedveskedik a vásárlóinak, viszont egyedi válogatások összeállítására is lehetősége van bárkinek.

A klasszikus csomagokban, a hagyományosnak tekinthető szilva, körte, barack és törkölypálinka található. Míg a divatos pálinka válogatás különlegesebb ízekből áll, mint amilyen a fekete ribizli, a bodza, a málna és az alma. Egyedi igények szerint is összeválogathatja az ízeket.

A mini palackos italok ajándéknak kiválóak. Így a távozó vendégeket egy kis útravalóval is meglepheti. Keresse fel még ma az internetes áruházat és állítsa össze az egyedi pálinkaválogatását, hogy vendégei a lehető legjobb és átfogó képet kapják a hazai ízekből!