Érdeklik az autómentő árak?

Autómentő árak
Autómentő árak

Abban az esetben, ha autómentésre szorulunk, bizony fontosak az árak is, hiszen annak tetejébe, hogy nem jutottunk el oda, ahová szerettünk volna vagy nem értünk időben haza, nem hiányzik még a bankszámla kiürítése. Tehát az autómentő árak igenis lényegesek, bármennyire is azt érezzük, hogy akármit megadnánk, csak valaki segítsen rajtunk.

Amennyiben szeretne az ilyen szorult helyzetekből a lehető legjobban kijönni, akkor válassza az automentes112.hu ajánlatait, amelyek 110 és 150 Ft kilométerenkénti díjat szabnak meg vidéki szállítás esetén és a budapesti szállításra 6000 és 16000 Ft közötti értéket kérnek.

Az autómentő árak eltéréseit természetesen a távolság és a jármű mérete határozza meg, amihez hozzájön a várakozás és a személygépkocsi 2,5 tonna feletti súlya is. Fontos azonban, hogy amikor felveszi a kapcsolatot a céggel, akkor minden részletet megosszon a helyzetéről és a kocsiról, így az autómentő árak garantáltan nem fognak rejtett költségeket tartalmazni. Ne tétovázzon, ha bajba jutott, hanem telefonáljon minél hamarabb!