lazúrfesték

Fa védelme lazúrfesték használatával

lazúrfesték
Lazúrfesték

Olyan minőségi készítményt keres a fa lekenésére, amit nem kell oldani használat előtt? Vékony, favédő lazúrfesték széles kínálatát találja nálunk, amelyek komplex védelmet nyújtanak. A lazúrfesték szerepe más, mint egy lakké, speciális összetételének köszönhetően, könnyen és alaposan beszívódik a fa erezetébe, védi azt a rovarok és a gombák ellen.

A favédő tulajdonsága mellett, alapozóként és fabevonóként is megállja a helyét. Visszaadja a tölgy, fenyő, bükk vagy más típus csodaszép erezetét, natúr állagát, így nem kell lekenni más védőanyaggal, mint például lakkal, zománcfestékkel. A gyárilag optimális hatékonyságú lazúrfesték hígítás nélkül kerül fel a kezelendő felületre.

Viszont arra vigyázni kell, hogy ne legyen folyamatosan talaj és víz közelében, mivel kivonják a készítményből a toxikus anyagokat és károsíthatják a környezetet. A gyorsan száradó lazúrfesték mellett, webáruházunkban hatékony és magasfényű lakkokat, zománc- és olajfestékeket is vásárolhat, nem beszélve a kültéri és beltéri változatokról, amelyek a falakat teszik szebbé.