Fájdalommentes ételallergia teszt Budapesten

Ételallergia teszt

Egyre gyakrabban érzi magát fáradtnak? Gyakori fejfájás kínozza? Állandó orrfolyással küszködik? Ezek lehetnek a nehézfém allergia tünetei, amire sokan csak legyintenek egyet mondván, hogy nem dolgoznak nehézfémekkel, nem juthatott a szervezetükbe akkora mennyiség, ami ilyen mérgezést okozna. Pedig olyan „ártalmatlan” dolgok is okozhatják, amelyekre nem is gondolunk. Ha már pár gyanús dolgot észlelünk, nem árt megtudni, hogy melyek a nehézfém allergia tünetei.

Az indokolatlan fáradtság, a gyakori migrén, valamint a bosszantó orrfolyás mellett, még olyan panaszokat produkálhat, mint a zsibbadó kar és láb, a fémes íz érzése a szájban, a gyakran megjelenő afta, a makacs pattanások az arcon, a magas vérnyomás, az ízületi fájdalmak, illetve a hiperaktivitás. Hogyan kerülnek ezek a nehézfémek a szervezetbe? A bűnösök között szerepel az amalgám fogtömés, a fekete szemceruza, bizonyos rúzsok, a cigaretta vagy éppen a buszok kipufogójából ömlő cobalt.

Ha már észleltük magunkon a nehézfém allergia tüneteit, érdemes a biorezonanciás méregtelenítést kipróbálni. Sokan az olyan panaszokat, mint a puffadás, székrekedés vagy hasmenés, mindenféle ártatlan dologra fogják, rosszabb esetben csak legyintenek. Az ételallergia teszt nagyon hasznos azokban az esetekben, amikor ilyen tüneteket tapasztalunk, mivel ennek segítségével kideríthetjük, hogy mi áll a panaszok hátterében. Nem is gondolnánk, hogy sok esetben éppen az ételintolerancia vagy az ételallergia okozza az emésztési gondokat.

Először is fontos tudni, hogy a két dolog, vagyis ételallergia és az ételintolerancia nem ugyanazt jelenti. Az előbbit a heves formában jelentkező panaszok alapján könnyebb beazonosítani, míg az utóbbi sokkal alattomosabban jelentkezik. A leginkább elterjedt ételérzékenység vizsgálat a Fooddetective teszt, a másik pedig a biorezonanciális vizsgálat. A biorezonanciás ételintolerancia vizsgálat és ételallergia teszt számos előnnyel jár. Egyrészt teljesen fájdalommentes, másrészt pedig olcsóbb, mint a Fooddetective teszt.