mágnestáblák

Fehér mágnestáblák prezentációkhoz

mágnestáblák
Mágnestáblák

Az üzleti életben gyakran szárazak az információk, sok az érték, nagyon kell koncentrálni. De ha szeme előtt van az, amiről éppen beszélnek, átláthatóvá válik minden. Erre valók a mágnestáblák, ugyanis megállják a helyüket mind a céges prezentációkon, mind a gyűléseken.

A különféle méretben kapható whiteboard modellek erős kerettel készülnek, így hosszú ideig számíthatunk a hű szolgálatukra. Mivel lemosható, letörölhető felülettel rendelkeznek, speciális filctollal bármit rá lehet írni. A mágnestáblák feltehetőek a falra, esetleg állványra, némelyik modell duplafalú, így mindkét oldalára lehet írni. Különböző méretben rendelhetőek meg webáruházunkból és ugyanitt kaphatóak letörölhető színes táblafilc szettek, mágnesek és szivacsok egyaránt.

Ha felkeltették a figyelmét, nézzen szét a rendelhető mágnestáblák között és válassza ki azt a méretet, amelyik a célnak megfelelő lesz! Válasszon markert, szivacsot és mágnest is a kiszemelt modellhez! Rendelését leadhatja online, mi pedig kiszállítjuk futárral.