Forrasztóállomás kell otthonra is

Forrasztóállomás

Az urak otthon is szeretnek barkácsolni, ám ehhez szükségük van néhány eszközre. A forrasztóállomás egyetlen férfi készletéből sem hiányozhat, mivel gyakran van rá szükség. Nagyon jól jön az elektronikai munkáknál. Vannak, akik más apróságok készítésénél veszik hasznát.

A hosszú vezetéknek köszönhetően, a forrasztóállomás kezelése nem nehéz. Van rajta gumis fogantyú, tehát biztonságosan használható. A hegyes végével precíz munka végezhető.

A segítségével égethető a fába felirat, de a műanyagok olvasztása is szóba jöhet. A forrasztóállomás bírja az igénybevételt, hiszen otthoni és ipari használatra egyaránt alkalmas. A hőfokszabályzás 200-450°C között lehetséges. A forrasztópáka hőmérséklete könnyen beállítható.

Ez azt jelenti, hogy érdemes leadni a rendelést a muszeroazis.hu weboldalon. Most kedvezményes árért cserébe lehet vásárolni. A forrasztóállomás minőségére egészen biztosan nem lesz panasz. A rajta lévő LCD kijelzőről minden információ könnyen leolvasható. További kiegészítőket is lehet hozzá venni a weboldalról.