futóbicigli

Futóbicigli a legkisebb korosztálynak

futóbicigli
Futóbicigli

A gyermekek mozgáskoordinációjának a fejlesztését jobb minél előbb megkezdeni, persze a legtisztább ezt különféle játékos formákban megtenni. Erre a célra kiválóak például a különböző játszótéri játékelemek, mint mondjuk a trambulin vagy a hintafélék, de a futóbicigli szintén tökéletes egyensúlyérzéket és ügyességet fejlesztő mechanizmusnak minősül.

Érdemes megtekinteni a bababike.hu internetes áruház kínálatát, ahol eltérő színekben lehet hozzájutni nagyszerűen kivitelezett futóbicigli gyártmányokhoz. Lányok és fiúk egyaránt megtalálhatják a számukra ideális darabot. Ez a kivitel már másfél éves kortól alkalmas a csöppségeknek.

Mindössze 2,6 kilogrammot nyom, így még a kicsiknek sem jelenthet gondot a tologatása és a forgatása. Ezen kívül, nyilvánvalóan a biztonság is kivételes szerepet játszik ebben a történetben, amit többek között a szivaccsal bevont kormány, illetve a csúszásmentes markolat testesít meg. Emellett persze a futóbicigli dizájnjára sem lehet panasz. Kitűnő ajándék lehet ez a remek járgány bármelyik ünnepre vagy szülinapra.