Hajpakolás viszonteladóknak és fodrászatoknak

Brelil hajpakolás

A hajfestést és különféle formázási módszer megviseli a kliensek haját. Ezért nem is csoda, hogy egyre többen használnak a hajmosás után balzsamokat, pakolásokat.

Az ilyen maszkok visszahozzák a természetes fényét, a sima vagy göndör tincseket kihangsúlyozzák és megfelelően ápolják, a különféle összetevőknek köszönhetően. Az oldalunkon található Brelil hajpakolás mindegyike vonzó áron szerezhető be, így nemcsak a fodrászok rendelik meg előszeretettel, hanem a viszonteladók is. A kiváló minőségű, professzionális termékek olyan könnyen felvihetőek, hogy még otthoni használatra is alkalmasak. A hajpakolás felvitele a frissen mosott hajon megfelelő mennyiségben szükséges. Több percig kell hagyni hatni, majd bő langyos vízzel le kell öblíteni.

Hajtípustól függő ugyan, de általánosságban elmondható, hogy a hajpakolás használata után, a szálak kellemesebb, lágyabb tapintásúvá válnak és sokkal könnyebben lehet fésülni, szárítani, formázni. Próbálja ki Ön is a legígéretesebb maszkok valamelyikét!