Hatékony vállalatirányítás

Hatékonyabb menedzsment és kontrolling

Az ERP rendszerek jelentősen megkönnyítik egy vállalaton belül az adatbázis kezelését, a beépített pénzügyi és kontrolling eszközöknek köszönhetően. A winner.hu szolgáltatása rendkívül sokoldalú, hiszen rugalmasan illeszkedik a már használatban lévő, online infrastruktúrához.

Amitől még kézenfekvőbb lesz az alkalmazása az nem más, mint a személyre szabhatóság, ezáltal a borászatoktól elkezdve, a kiskereskedelmeken át, a nonprofit vállalkozásokig minden esetben hasznosnak bizonyul.

Az online ügyintézés közben minimálisra csökken a mulasztás esélye. Az új generációs Oracle adatbázis kezelő az elmúlt 15-20 év alapján készült el. Amennyiben valamilyen kérdés vagy probléma merülne fel a winner.hu folyamatos, azonnali supportot biztosít a rendszer mellé.

Sokféle modul közül lehet kiválasztani azokat, amelyekre valóban szükség lesz a vállalat irányítása céljából, ezáltal az ERP rendszer nem fog felesleges, kihasználatlan opciókat tartalmazni. A winner.hu weboldalon ezen kívül számos hasznos információ található a szolgáltatással kapcsolatban.