Hidratáló krém cseresznyevirágos illatban

Cseresznyevirágos hidratáló krém
Cseresznyevirágos hidratáló krém

Ön is szereti az évnek azt az időszakát, amikor kinyílnak és illatoznak a cseresznyevirágok? Ha igen, akkor elképzelhető, hogy tetszeni fog ez a természetes anyagokból készült hidratáló krém. A kollagén és a kókuszolaj gondoskodik arról, hogy a bőre feszesebbé váljon, ezért abban az esetben is bátran megrendelheti a kozmetikumot,

ha fiatalosabbá szeretné tenni a vonásait. Az is hatalmas előnyt jelent, hogy a hidratáló krém képes könnyen felszívódni, tehát nem fogja zavarni ebből a szempontból a kozmetikum.

A cseresznyevirágos illatú termék elsősorban a kézre és a lábra használható, de ha szeretné, akkor természetesen kenheti más helyre is. A hidratáló krém kis kiszerelésben kapható, amely azt jelenti, hogy a kozmetikum könnyen elfér egy női táskában is.

Mivel a Sara Beauty Spa honlapján vehetők más illatú termékek is, ezért Ön igény esetén vehet zöld teás, kókuszos, mangós-levendulás vagy vaníliás-jázminos hidratáló krémet is, hiszen ezek a kozmetikumok is sokat segíthetnek a teste szebbé tételében.