fonyódi szállás

Igazi kutyabarát fonyódi szállás

fonyódi szállás
Fonyódi szállás

Amikor a Balatonnál nyaralunk, akkor szeretjük, ha a szállásunk minél közelebb van a vízparthoz, hogy már a reggeli ébredésnél is a hullámok szépségében gyönyörködhessünk. Ezen szempontoknak tökéletesen eleget tesz a fonyódi szállás a Sunset Resort Apartmanház, mert közvetlen vízparti épület.

A teraszról a nap minden szakában látható a Balaton, kezdve a hajnali napfelkeltétől egészen az esti alkonyatig, valamint az éjszakai fényekig. Ráadásul ez a fonyódi szállás kutyabarát, tehát a kedvencét sem kell senkire rábíznia, amíg Ön nyaral, hanem nyugodtan magával hozhatja. Sőt, a településen még egy igazán modern kutyás strand is megtalálható, ahol az eb kifutkározhatja magát, illetve a vízben is megmártózhat, felfrissülhet.

Kutyatulajdonosoknak kiváló döntés Fonyód, hiszen nem mindenhol fogadják tárt karokkal a szállásadók a háziállattal érkező vendégeket. Tehát minden szempontból ideális ez a fonyódi szállás, amit most lefoglalhat a sunsetresort.hu honlapon keresztül. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a kedvencével a vízpart mellett pihenhessen!