téli kismama kabát

Így fest egy divatos téli kismama babát

téli kismama kabát
Téli kismama kabát

A legtöbb hölgy a terhessége idején is szeretne ugyanolyan elegánsan járni, mint annak előtte, ezért a téli időszakban keresik azokat a dzsekiket, kabátokat, amelyek jól néznek ki és a pocak kényelmesen elfér bennük. Egy elegáns felsőruházatban csinosnak, vonzónak érezhetik magukat, még a legzordabb időjárású napokon is. Könnyebb elviselni a hideg hónapokat egy ilyen téli kismama kabát segítségével.

Figyelmesen kell választani, hiszen például egy alacsony alkatú nőnek nem ugyanazok a modellek állnak jól, mint a magas hölgyeknek. Előbbieknek kifejezetten remek választás a rövid fazonú kismamakabát, aminek a hasi része úgy készült, hogy elférjen benne a növekvő pocak. Azoknak is ideális döntés egy ilyen modell, akik sokat utaznak kocsival és csak keveset járnak a hideg utcán. Egy rövid kismamakabátban kényelmesen ülhet az autóban, a be- és kiszállás szintén könnyen megy.

A hosszú fazonú kabát viszont már a magas nőknek ajánlott, illetve azoknak, akik sokat vannak levegőn, esetleg van otthon már gyermek, akivel mindennap óvodába, iskolába, parkba, sétálni járnak. Ezek a fazonok sokkal jobban melegen tartják a testet, a hosszú jellegüknek köszönhetően. Szép, vagány példányok fedezhetőek fel a bboom.hu webáruház széles választékában, itt a legigényesebb személyek is megtalálják azt a kismamakabátot, ami minden szempontból tökéletes lesz. A kínálatban megtalálhatóak a kétfunkciós kismamakabátok is, amelyek két élethelyzetre jelentenek megoldást.

A várandósság hónapjaiban kismamakabátként viselhetőek, a szülést követően pedig kényelmes női kabátként. Költséghatékony megoldást jelent, mert a terhesség végén nem kell odaajándékozni másik kismamának, hanem még hosszú évekig lehet használni. Talán még ennél is praktikusabb darab a háromfunkciós kismamakabát, ami azoknak ajánlott, akik tudják, hogy hurci anyukák lesznek. Ezek a modellek ugyanis hordozós betéttel is rendelkeznek, aminek köszönhetően egy harmadik élethelyzetben is kiváló megoldást jelentenek. Bármelyiket is választja, garantáltan jól jár vele minden kismama.