Infraszauna két személynek

Infraszauna

Munka után mindenkinek jól jön a pihenés, a felfrissülés. Ehhez kiváló lehetőséget biztosít az infraszauna, amit már a saját lakásunkba is egyszerűen beszereltethetünk. Ha a házaspár mindkét tagja egyszerre szeretne beülni a kabinba, akkor tanácsos a kétszemélyes infraszauna mellett dönteniük.

Az infraszauna.com weboldalon megvásárolható berendezés úgy van kialakítva, illetve úgy vannak elhelyezve benne a sugárzók, hogy mindkét személyt ideális szögből érjék a bőr alá mélyen behatoló IR-A, IR-B és IR-C infravörös sugarak. Egy ilyen kabinban társaságunk is lehet a szaunázáshoz.

A szaunázás időtartama és a hőmérséklet is egyszerűen beállítható az integrált érintőpanelen. A szauna kész elemekből áll, amelyeket néhány szakavatott mozdulattal könnyen össze lehet szerelni. Az infraszauna tetőelemén történik az elektromos vezetékek csatlakoztatása. Akár a tulajdonos is könnyedén összeszerelheti a berendezést, nem szükséges szakember segítségét igénybe venni a folyamathoz. Vásároljon Ön is egy infraszaunát és élvezze a kényelmét!