ipanema papucs

Ipanema papucs kicsiknek és nagyoknak

A nyári élmények kelléktárából nem hagyhatóak ki a vidám strandfelszerelések. Az Ipanema papucs olyan szimbólum, ami a nyarat és az élvezetes vízparti élményeket képviseli. Elsőként Brazília stílusjegyévé nőtte ki magát, majd ezt követően meghódította az egész világot. A levendulagyerekcipo.hu a picikre és a felnőttekre is gondolt, amikor válogatott a webshopjába a márka termékkollekciójából.

A kék, oroszlános gumiszandál a gyermekek elsőrangú kedvencévé lép elő, az ezüst Ipanema papucs pedig a nyári viselet egyik legstílusosabb elemévé válhat. Aki elveszne inkább a színkavalkádban és a minták sokaságában, annak is érdemes megtekintenie a felhozatalt, mert fantáziadús stílusjegyek követik egymást a repertoárban.

Az Ipanema célja a változatosság és a kényelem, ezért minden ízlésvilághoz találunk megfelelően igazodó terméket. Egy Ipanema papucs az egyik legkedvesebb darabunkká válik majd a nyári programok alatt. Ráadásul a tartóssága révén, sokáig megőrzi az élénk színét és a talpak is állják a kilométerek próbáját.