Izgalmas repülés, majd hűs csobbanás!

Közép- Európában lassan beköszönt a mogorva ősz és a vízpartok is elnéptelenednek. Vannak azonban részei a világnak, ahol kevéssel Karácsony előtt sem áll meg az élet, ami a strandolást, a fürdőzést illeti. Izgalmas medencés parti, egy kicsit másképp.
A videón látható fiatalok nem a megszokott módon buliznak, de izgalmakban garantáltan nincs hiány. Mi lenne jobb, mint napsütés, hűs medence, csodaszép lányok? Egy lélegzetelállító csúszda, amely nem a megszokott módon kanyargózik a víz felé. Egy pálya, amely az égbe repít és a földet érés miatt sem kell aggódni, mert a hűs habokba csobbannak. Őrületes ugrások, hihetetlen adrenalin löketek, amelynek, ha egy kicsit is, de mindenki részese szeretne lenni.

Egy buli, ahol senki nem marad szárazon és ezúttal a szó eredeti értelmében. Egy kis repülés, majd szabad esés, miközben a nap beragyogja a medence vizét. Idén már garantáltan nem fogunk ilyen buliba csöppenni kis hazánkban, de egy kis ízelítőt nyújt a nyárból ez a csodás kis összeállítás. A legmerészebb ugrók akár párosával is siklanak, majd gördeszkásokat megszégyenítő mozdulatokkal rugaszkodnak el a talajtól és landolnak a vízben. Valóban egy vizes deszkázásnak lehetünk tanúi, amely jó pár méterrel a föld felett sokkal izgalmasabb és szórakoztatóbb.