A karcos szélvédő javítás jó megoldás

Karcos szélvédő

Autóink biztonságos műszaki állapota nem csak nekünk, tulajdonosoknak fontos, hanem a hatóságok is szigorú vizsgálatokat követelnek annak fenntartására. Ezért a műszaki vizsga rendszeresen nagy felkészültséget igényel. A hibátlan szélvédő megléte az egyik alapkövetelmény. Ebben segít a szélvédő nagyker, ahol mindenki megtalálja a pénztárcájának és autójának megfelelő szélvédőt. Az autouvegek.hu weboldalon megtalálható a készletekkel rendelkező szélvédők listája árakkal együtt, így a szélvédő nagyker akár azonnal ki tudja szolgálni az igényeket.

Sőt, a cég mobil szélvédő javítást is vállal Budapest területén. Ha Önnek repedt, karcos vagy betört a szélvédője, a mobil szolgálat a helyszínen megjavítja vagy kicseréli azt. Ha rendelkezik CASCO biztosítással, ingyen elvégzik a munkát, még a papírmunka részét is átvállalják Öntől, és a biztosítóval közvetlenül intézik annak menetét. A szélvédő nagyker kedvezményes áron kínálja termékeit, valamint egyéb javítási munkálatokat is elvégez a megrendelő legnagyobb megelégedésére.

A cég népszerű szolgáltatása a karcos szélvédő javítás. Régebbi autóknál szinte biztos, hogy találkozunk ezzel a jelenséggel. A karcos szélvédő az idő múlásával alakul ki, a menetközben felverődő apró kavicsok és egyéb szilárd testek miatt, de akár faágak, bokrok is okozhatnak ilyen jellegű sérülést. Azonban fontos megjegyezni, hogy bármennyire is könnyű és egyszerű megoldás a polírozás a hibák kijavítására, nem minden esetben ajánlott. Ez nagyban függ a karcolás mélységétől.

Ezt minden esetben próba polírozással döntik el, mielőtt belevágnak a munkába. A karcos szélvédő zavaró a vezetésben, sokszor mégis felesleges idő- és pénzráfordítást jelent annak javítása. Érdemesebb inkább új szélvédőt beszerelni, mivel sok esetben az olcsóbb és biztos megoldást jelent. Egy régebbi évjáratú autó esetében nagy valószínűséggel jobban megéri a csere. A ráfordított munkabér mindkét esetben hasonló, és a karcos szélvédő még akkor is régi marad egy újjal szemben. Érdemes ezt átgondolni és annak megfelelően továbblépni ebben a kérdésben.