Kávé helyett almaecet!

Fogyókúra forrás: magyarno.com
Fogyókúra
forrás: magyarno.com

Rendszeresen fogyaszt kávét, és el sem tudja képzelni mindennapjait az élénkítő ital nélkül? Kétségtelen, hogy a hétköznapi rohanásban, a munkahelyi és a magánéleti teendők mellett sokszor nincs energiánk semmire, és egy jó kávé nélkül nehezen tudna elindulni a nap. Ha azonban nem szereti a feketét, vagy szeretne leszokni róla, érdemes körülnézni a természet patikájában, amely számos természetes hatóanyaggal áll rendelkezésre. Az almaecet nem csak élénkítő hatása miatt népszerű azonban, hanem a szervezetre gyakorolt egyéb hatásainál fogva is.
A napont háromszor egy bögre vízben elkevert körülbelül egy evőkanálnyi almaecet elfogyasztása után azonnal lehet érezni az élénkülést, mint testileg, mind szellemileg.

Jobban megy hatására a munka, az edzések nagyobb hatékonysággal végezhetőek, s még testmozgás nélkül is elkezdődhet a fogyás folyamata. S hogy minek is köszönhető ez?
Az almaecet a természet erejével járul hozzá a szervezet méregtelenítéséhez, mivel felgyorsítja az anyagcserét, s a vérkeringés élénkítésével indítja be azokat a folyamatokat, amelyek többek között a zsírégetést is érintik. Hatására a bőr, a haj sokkal szebbé válik, és a sokak számára problémát jelentő puffadás tünetei is enyhíthetőek, hiszen az almaecet elpusztítja szükségtelen baktériumokat a bélrendszerben, rendeződnek az emésztési zavarok hatására.
A termék ma már bármelyik üzletben beszerezhető, de a hagyományos almaecet íze nem mindenki tetszését nyeri el. Számukra javasolt a bio változat, amely sokkal lágyabb ízű, és az értékes hatóanyagok is nagyobb koncentrációban találhatóak meg benne.