kompresszoros inhalátor

Kompresszoros inhalátor kétéves garanciával

A légúti megbetegedések nagyon sok embert érintenek és meg kell keresni a leghatékonyabb megoldást erre a problémára. Gyógyszerekkel is alkalmazható a kompresszoros inhalátor, növeli ezek jótékony hatásait.

Gyors és nagyon jó minőségű porlasztást képes elérni. Kiváló minőséget képvisel a harmoniagyogyaszat.hu webáruházból beszerezhető EMED kompresszoros inhalátor, ami bármelyik folyékony gyógyszert képes porlasztani, így azok belélegzését megkönnyíti és támogatja a hatóanyagok gyorsabb felszívódását.

Kisgyermekeknek ajánlott ez a készülék, valamint mindenkinek, aki légúti betegségben vagy asztmában szenved. Ugyanakkor alkalmas tüdő rendellenességek, hörghurut, arcüreggyulladás, nátha és allergia kezelésére.

Nagyon egyszerű a kompresszoros inhalátor használata, ezért sokan választják ezt otthoni alkalmazásra. 2 év garanciát biztosít erre a termékre a gyártó. Tartozékai közé tartozik a gyerek vagy felnőtt maszk, száj- és orrszűrő, gyógyszeradagoló. Ha valaki a családjából beteg, akkor rendelje meg mielőbb!