Levegőtisztító az egészséges levegőért

Levegőtisztító

Az asztmában szenvedők számára teljes kín egy olyan lakásban élni, ahol nem elég párás a levegő vagy éppenséggel túlságosan is az. Még a felnőttek is szenvednek ettől, nemhogy a gyermekek. Az otthonok nem megfelelő páratartalma kiegyenlítődik egy levegőtisztító használatával.

Amennyiben túl párás a levegő, nehézkessé válik a légzés, előidézi az asztma kialakulását, vagy a már meglévőt súlyosbítja, nem beszélve arról, hogy táptalajt ad a különböző gombáknak, amelyek tovább rontják a helyzetet.

Ezért is ajánlatos odafigyelni a páratartalomra és egyensúlyba hozni azt. A Trotec TTK 24 E levegőtisztító felveszi a harcot a penésszel, optimális páratartalmat biztosít, akárcsak a TTK 40 E. Előző kisebb lakóterek számára is elegendő, míg az utóbbi nagyobb zárt területek penészmentesítésére hivatott.

De nemcsak lakószobákban használható a levegőtisztító, hanem pincében, raktárhelyiségekben, vagyis minden olyan zárt helyen, ahol párás a levegő. Magába szívja a levegőből a víztartalmat, így megszűnteti a penészgócokat is.